Joey Baltus

Advocaat

Joey Baltus heeft zijn studie rechten in 1988 afgerond aan de Universiteit Maastricht.

Na werkzaam te zijn geweest als juridisch adviseur voor ondernemers en in de advocatuur, werd in 1992 samen met Sandra Bremen onder eigen vlag gestart in Landgraaf als Baltus & Bremen Advocaten.

Met ruime ervaring als adviseur van particulieren en organisaties, o.a. als medeoprichter en medewerker van de Stichting Rechtswinkel Heuvelland en commissaris van de Woningstichting Vaals helpt hij U graag bij het vinden van de juiste oplossing voor Uw probleem.

Monique Moes

Administratief/juridisch medewerkster

Monique is sedert 1 november 2008 werkzaam in de advocatuur als administratief/juridisch medewerkster. Zij heeft diverse werkzaamheden verricht maar de laatste jaren ondersteunt zij Sandra vooral in de personen- en familierechtpraktijk.

In de afgelopen jaren heeft zij ruime ervaring en kennis opgedaan en geen vraag is voor haar te gek en geen moeite teveel. Uit het feit dat zij al zoveel jaren in de advocatuur werkzaam is blijkt dat zij dit werk met heel veel toewijding doet.

Monique is synoniem voor secuur en hard werken. Ze is een echte perfectionist met gevoel voor humor.

Janine Krautscheid

All-round secretaresse

Sinds 1 augustus 2018 is Janine ons team komen versterken.

Ze is getrouwd, heeft een samengesteld gezin van vier kinderen en een hond genaamd Toepes. Doordat zij zelf heeft ervaren wat een scheiding inhoudt en daarbij haar persoonlijke groei heeft doorgemaakt, voelt zij als geen ander aan wat cliënten nodig hebben. Zij biedt cliënten regelmatig een luisterend oor. Ze is inlevend en kan cliënten gerust stellen, ze houdt cliënten een spiegel voor en geeft sturing indien zij dit nodig acht, dit in het belang van u en uw kinderen.

Zij is werkzaam als allround secretaresse; een echte duizendpoot. Zij heeft jarenlang bij een deurwaarderskantoor gewerkt, waarbij zij ook de nodige kennis heeft opgedaan.

Bij ons is zij voor u het eerste aanspreekpunt. Enthousiasme, doorzettingsvermogen, oplossingsgericht, collegialiteit en klantgerichtheid staan bij haar hoog in het vaandel.

Evelyn Vannuys

Evelyn is even weggeweest maar gelukkig sedert een aantal jaren weer aan ons kantoor verbonden.

Zij heeft bij twee andere advocatenkantoren in het Zuiden gewerkt en beschikt over heel veel ervaring. Haar taak bestaat uit het archiveren en verder digitaliseren van processen. Evelyn is veelal werkzaam achter de schermen.

Zij is nuchter en heeft een heldere kijk op zaken. Zij doorziet snel een probleem en kan snel en adequaat handelen. Dat maakt haar tot een gewaardeerde kracht binnen ons kantoor.