Niemand maakt graag juridische kosten maar soms moet het!

 

Gratis kennismakingsgesprek

U kunt altijd een afspraak maken voor een eerste, gratis kennismakingsgesprek van een half uur. In dat eerste gesprek kunnen wij kennis maken, uw probleem bespreken en beoordelen of wij U kunnen helpen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die u hebt, de kosten maar vooral ook over de kansen van succes.

Als u besluit om de opdracht aan mr. Baltus of mr. Bremen te verstrekken, bespreken zij verder met u of u in aanmerking komt voor door de staat gefinancierde rechtshulp, of uw rechtsbijstandverzekering de kosten allicht dekt of dat u de kosten zelf moet betalen.


Uurtarief

Ons kantoor werkt met een vast uurtarief. Dit bedraagt € 200 excl. BTW en excl. 6% kantoorkosten.

In bijzondere gevallen kunnen wij in onderling overleg afwijken van dit uurtarief of een vaste prijs overeenkomen. Dat is maatwerk.


Subsidie door de overheid

Vooraf controleren wij samen met U of U mogelijk in aanmerking komt voor door de Staat gefinancierde rechtshulp. Indien Uw inkomen en Uw vermogen namelijk binnen bepaalde grenzen vallen, heeft U recht op een zogenaamde toevoeging en betaalt de Staat, op een eigen bijdrage na, de kosten van onze werkzaamheden. Als u recht heeft op een toevoeging blijven uw kosten beperkt tot een vaste eigen bijdrage en legeskosten. Tevens ontvangt u dan korting op het griffiekosten van de rechtbank. 

De inkomensgrenzen voor een toevoeging kunt u hier vinden.

Voor meer informatie vraag ons gerust


U kunt altijd een afspraak maken voor een eerste, gratis kennismakingsgesprek van een half uur.
In dat eerste gesprek kunnen wij kennis maken, uw probleem bespreken en beoordelen of wij U kunnen helpen.

Neem contact op